Themabijeenkomsten

PopUp Steenwijk: Moderne Levenskunst

PopUp Steenwijk: Moderne Levenskunst
PopUp Themamiddag Moderne Levenskunst volgens Spinoza
donderdagmiddag 28 september 2017 in PopUp Innovatiehuis Steenwijk

In gesprek met Prof. Maarten van Buuren (Hoogleraar moderne letterkunde aan de Universiteit van Utrecht) over Moderne Levenskunst volgens Spinoza en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven (en wellicht in het onderwijs).
 
Op donderdagmiddag 28 september gaan we in het PopUp Innovatiehuis in Steenwijk graag het gesprek met jullie over moderne levenskunst.

Prof Maarten van Buuren (Hoogleraar moderne letterkunde aan de Universiteit van Utrecht) zal een bijdrage leveren onder de titel: Moderne Levenskunst volgens Spinoza.

Maarten schreef o.a. met Joep Dohmen de publicatie: De prijs van de vrijheid. Denkers en schrijvers over moderne levenskunst,
Ambo 2011.

Daarvoor en daarna gaan we graag met jullie in gesprek over hoe we moderne levenskunst in het dagelijks leven (en wellicht in het onderwijs) kunnen toepassen

Datum en tijd: donderdag 28 september 13.00- 17.00 uur
Locatie: PopUp Innovatiehuis Steenwijk
Jouw bijdrage is € 45,=. Wil je vooraf met ons lunchen (je betaalt dan € 60,= voor de hele middag) dan ben je vanaf 12 uur. We sluiten de middag af met een informele netwerkborrel in de Huiskamer van Innovatiehuis.

Wil je aanmelden voor deze Themamiddag in het PopUp Innovatiehuis in Steenwijk (op de grens van Overijsel, Friesland en Drenthe) dat kan via de online databank.

Het complete programma van PopUp Innovatiehuis in Steenwijk (van dinsdag 19 tot donderdag 28 september) vind je op de weblog. Er zijn ook overnachtingsmogelijkheden in het PopUp Innovatiehuis in Steenwijk, wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl 
Top