Conferenties

Aanmelden en procedure

Aanmelden en procedure
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018
met thema KULTUER & MIENSKIP
zal plaatsvinden in Leeuwarden op 7 en 8 maart 2018.

Je kunt een presentatievoorstel indienen en wordt je na goedkeuring van je voorstel automatisch deelnemer aan Dé Conferentie. Ook kun je al aanmelden als deelnemer aan Dé Conferentie.

 
 
Je opent onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je een presentatievoorstel indienen of aanmelden voor Dé Conferentie.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank
Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je kunt nu kiezen voor de optie:  Presentatievoorstel indienen. Lees ook de spelregels. Je kunt je vervolgens ook al aanmelden als deelnemer aan de CvI Conferentie.
Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank
Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd. Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie. Vervolgens kun je opnieuw inloggen en volgens Optie 1. aanmelden of een presentatievoorstel indienen.
Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker
Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt € 430 p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.

Na het invoeren van je presentatievoorstel, kun je aanmelden als deelnemer en (binnenkort ook) een overnachting reserveren. Wanneer je een hotelovernachting via ons hebt geboekt, laten wij op woensdagavond om 22:00 en 23:00 uur (ná het avondprogramma) bussen rijden naar de hotels. Je wordt dan op donderdagochtend (tussen 08:30 en 09:00 uur) weer naar de locatie in Leeuwarden gebracht.

Annulering of wijziging
Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,00 per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot eind januari 2018 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan €125,00 aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.

Inloggen databank
Top