Conferenties

Presentatievoorstel indienen cvimc

Presentatievoorstel indienen cvimc
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor hebben we inspirerende voorbeelden nodig, waaruit de deelnemers aan een CvI Conferentie kunnen kiezen.

Onze 'voor scholen, door scholen' conferenties bieden jou en jouw collega's dé kans om kennis te delen.

Voor 2017 is het niet meer mogelijk om voorstellen in te dienen. Heb je interesse in een komende Conferentie, mail ons over de mogelijkheden.
 
Dé CvI Managementconferentie vindt ieder oneven jaar plaats. 

Voor het laatst in 2015 kende deze conferentie het 'gastheerschap' van MBOscholen. Verschillende workshopruimtes worden door MBOscholen ingevuld met hun 'eigen programma' van 2 of 3 workshops; daarnaast wordt het programma ingevuld met Keynote’s, wildcard’s van MBOscholen en presentaties van externe partijen.

In 2017 hebben we vanwege de locatie gekozen voor een festival opzet.

Wij roepen MBOscholen op hun inspirerende voorbeelden te presenteren, zodat collega's van andere scholen daarvan kunnen leren. Voor scholen, door scholen is het CvI concept ook voor deze conferentie.

Programmalijnen MC2017:

Leiderschap & Strategie
Human Resource Management (HRM)
Bedrijfsvoering, duurzaamheid
Innovatie, Creativiteit en Technologie
Kwaliteit
Onderwijs & Bedrijfsleven

Een deel van het programma is gebaseerd op eigenaarschap. Heeft jouw instelling haar eigen workshopprogramma, dan kan jouw workshop daarin worden opgenomen. Heeft jouw MBOschool géén workshopruimte of willen ze jouw workshop niet opnemen in het eigen programma, dan kunnen wij je toelaten tot het wildcard programma.

Een presentatievoorstel online indienen is op dit moment niet meer mogelijk, het programma is al gevuld. Je kunt wel mailen naar ellenelemans@cviweb.nl als je interesse hebt in een komende Conferentie van het CvI. Lees ook de Aanmeldprocedure en de Spelregels.

Procedure beoordeling presentatievoorstellen:
Bij goedkeuring van jouw presentatievoorstel wordt je automatisch deelnemer aan de conferentie voor ... (dit is incl. lunch, diner en koffie én veel netwerkmomenten, excl. hotelovernachting).

Goedgekeurde voorstellen worden opgenomen in het interactieve programmaoverzicht op onze website. Om als presentator zo actueel mogelijk te presenteren, kun je nog tot januari van het lopende conferentiejaar de inhoud van jouw presentatievoorstel actualiseren. 
Top